De praktische toepassing van lasersnijden binnen e commerce | Computable.nl

2022-10-08 20:35:25 By : Ms. Maggie King

In de webshop van VanZus gebruiken ze een lasersnijmachine om diverse babyspullen en kinderartikelen te maken. Zo lasersnijden ze hout, vilt, speelgoed, geboortekaartjes en nog veel meer met een lasersnijmachine van Trotec. We gingen op bezoek om te kijken hoe ze met een Speedy 400 lasersnijmachine de meest fijne details maken.

Wat kan je met een lasersnijmachine?

Je ziet hoe je met een lasersnijmachine de kleinste details kunt in hout kunt lasersnijden. Naast snijden met de laser kun je natuurlijk ook op hout graveren, vilten sleutelhangers uitsnijden, geboortekaartjes maken met naam, noem het maar op. Door de groei van de webshop en het aantal aanvragen voor gepersonaliseerde artikelen was er voor deze webshop maar 1 oplossing: een Speedy 400 van Trotec Laser. 

Met deze lasersnijmachine (Speedy 400) kunnen ze grotere getalen productie aan en sneller leveren aan hun klanten, terwijl het minder arbeidsintensief is. Enkele voordelen met een lasersnijmachine:

Waar ze eerst alles met de hand deden, worden er nu ontwerpen gemaakt en op de lasersnijmachine gelegd om gepersonaliseerde items te maken. In een YouTube film over lasersnijden zie je een paar voorbeelden van hoe je met lasersnijden ook de kleinste details erg strak maakt. 

Gaaf toch, die strak zo’n houten hertje, met de kleinste details gemaakt door te lasersnijden? Door het vermogen goed in te stellen kan je zelfs tegelijk snijden en hout laser graveren!

Samen met Fujitsu heeft het bedrijf Botanical Water Technologies (BWT) als doel om in 2025 100 miljoen mensen in de meest kwetsbare gebieden ter…

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Alle rechten voorbehouden © 1995-2022 Jaarbeurs ( 1.7246sec)